фото: EPP Group in the European Parliament, фейсбук Бтв показа разследване  за високите

...
фото: EPP Group in the European Parliament, фейсбук Бтв показа разследване  за високите
Коментари Харесай

Eвродепутатът Ева Майдел за шефа на ХелпКарма:Неговият проект предоставя възможност на хората да събират средства за добри каузи по бърз и прозрачен начин

фото: EPP Group in the European Parliament, фейсбук 

Бтв сподели разследване  за високите месечни хонорари на чиновници на фондацията. Мария Цънцарова разгласи, че платформата регистрира за две години и половина 21 милиона лв. дарения. Според репортажа на БТВ за дарения са отишли малко над 13 милиона.

Днес от lentata.com демонстрираха пост на Eвродепутата Ева Майдел, с който тя хвали шефа на ХелпКарма Константин Кръстев във фейсбук страницата на ЕНП.

Ето какво написа тя:

„ Константин Кръстев е създател и ръководител на фондация HelpKarma. Неговият план дава опция на хората да събират средства за положителни дела по бърз и транспарантен метод. За къс интервал от време той съумя да построи най-голямата общественост за взаимопомощ в България. Откакто стартира рецесията с COVID-19, неговият план дава опция на всички да играят дейна роля в битката против пандемията и да поддържат тези, които имат най-голяма потребност от помощ. Много лечебни заведения в дребните градове в България към този момент са получили дарения за здравно съоръжение и съоръжение за личния състав. Преди HelpKarma набирането на средства в България беше постепенно и доста постоянно обременено от администрация. Днес бързото набиране на средства е от решаващо значение. HelpKarma се трансформира в доста повече от уеб страница или платформа, тя се трансформира в задача, която има за цел да избави живота на хората " Ева Майдел.



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР